UKCLogga2

vÅRA TRÄNARE

Foto: Pressbild 2017

BODIL fRICK

Har alltid varit sportintresserad och har bakgrund från handboll på elitnivå. Fotboll, tennis och innebandy på hög nivå.

"Kampsporten fann jag 2005 efter att min son fötts och jag tänkte först bara träna thaiboxning för att bli av med gravidkilona, men började tävla och blev fast direkt. Jag har drivit Perrys gym i 11år, arbetar som tränare, håller självförsvarskurser, föreläser och är framförallt väldigt engagerad i ungdomar och kvinnors rättigheter och utveckling."

35 matcher i thaiboxning varav
1 SM guld
1 SM silver
2 NM silver
All Style open Guld
All Fight open Guld

Tävlat om WMC Europa titeln
Årets Boost I Uppsalavimmel Awards 2016
Finalist Idrottsgalan
Årets eldsjäl 2016
Vann Årets Uppsalabo 2017

Vann utmärkelsen Hello Sunshines, Nätverket 4 Good Living
Nominerad i 100 bra saker med Uppsala för sitt engagemang för tjejer, barn och ungdomar.

"Som person skulle jag vilja beskriva mig själv som både målmedveten och lösningsfokuserad, och jag brinner för att inspirera och motivera andra att nå sina mål.

Mitt långsiktiga mål är att skapa en samhälls- och kulturförändring när det gäller, träning och kost medvetenhet. Jag vill hjälpa till att skapa självkännedom och mindre stress, inte bara på individnivå utan även hos företag och i samhället. Träning ska inte vara något måste och ångestladdat utan det ska hjälpa till att höja din livskvalitet."
 

Foto: MMA Landslaget 2017 / Jörgen H Jönsson

temur malick

Är en tidigare landslagsatlet med en mångsidig stil då han har tränat boxning sedan barnsben, började med thaiboxning 2010 och MMA 2015. Tävlat sedan 2013. Var med i landslaget I MMA 2017.

VM i MMA 2017
SM i MMA 2016
Silver i Svenska Mästerskapen i MMA 2016

Rankad 1:a i Sverige i Shootfighting 2015
Rankad 1:a i Stockholm Stadion Muay Thai League 2014


"Jag började tack vare att min far är gammal traditionell boxare, men också för att jag såg "Rocky" och "Enter The Dragon" för att vara helt ärlig. Testade mitt första pass på Primate Lounge i Norrköping (SBG Norrköping) som ungdom och sen var jag fast."

Foto: Emma Teglér 2018

PER OLMENIUS
Har hållit på med kampsport större delen av sitt liv. Karate var första sporten som han började som 12 år gammal och har under åren tränat en mängd olika kampsporter utöver det såsom takewando, kung fu, klassisk boxning, jujitsu, kickboxning och nu senaste deceniumet med thaiboxning.

Har ca 50 matcher totalt inom olika discipliner.
Har tränat utövare på olika nivåer, både nybörjare till tävlande på elitnivå, och flera av dem har tagit medaljer på stora internationella mästerskap. För att nämna några; Karin Edenius som tog VM guld i kickboxning samt Bodil Frick.

"Mitt mål med undervisningen är att anpassa mig efter varje individ och grupp och hjälpa dem att nå sina mål, oavsett om det gäller viktminskning, komma i form eller att tävla."

Foto: Pressbild 2015 Foto: Pressbild 2015

MATTIAS LUNDKVIST
Har hållit på med thaiboxning sedan 2005.

"Jag började för att det är bra fysträning och jag hade först tänkt att köra det som komplement till den Amerikanska fotbollen jag höll på med då. Men jag fastnade snabbt  för sporten och redan 2006 flyttade jag till Thailand i ett år för att träna och tävla."

Har gått 20st A och B klass matcher i thaiboxning och största meriten är Silver i Nordiska Mästerkapen.