UKCLogga2

Vårschema 2023 - 9 Januari

Nybörjarintag - Januari 2023
Från 9e Januari (v.2) öppnar vi upp för nybörjarintag:
På måndagar och onsdagar kl. 20.00,
Måndagar och onsdagar kl 17.00, enbart tjejer.

Två pass är gratis att testa, så det är bara att dyka upp! Det går bra att komma till oss själv, eller att ta med en kompis. Ålder; från 13 år och uppåt.


Vi ses på Uppsala Kampsport & Hälsocenter på Kungsgatan 79 i centrala Uppsala
Varmt välkomna


GRUPPTRÄNING, förklaring av passtyperna:

Thaiboxning Nybörjare
Vi går igenom alla tekniker från grunden och du lär dig flera typer av slag, sparkar och knän. Thaiboxning är fantastisk konditionsträning samtidigt som du blir stark och lär dig tekniken. Vi slår på mittsar, inte på varandra. Du behöver inga förkunskaper och utrustning finns att låna. Du behöver inte vara vältränad eller ha god kondition innan, det är därför du är här!

Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna! Vi har även pass bara för tjejer, se schemat.

Thaiboxning Mellan
När du gått minst en termin och lärt dig grunderna i thaiboxning tar vi nästa steg och slipar vidare på teknikerna! Mycket kondition och styrka och mer fokus på att utveckla thaiboxningen. Handskar finns att låna om du inte har egna. Om du vill prova på sparring behöver du köpa tandskydd och benskydd. Lindor till knogar och handleder behövs för att stödja när man slår hårt.

Thaiboxning Mellan/AVC
När du har gått ett par terminer tar vi yttligare ett steg i utvecklingen. Då ska du införskaffa all utsrustning som krävs för sparring. I denna grupp börjar vi ta in fightingövningar och mer avancerad mittsträning.

Thaiboxning Avancerat
För dig som tränat lite längre och är van vid sparring. Prata med en instruktör om du vill vara med på passen.

Thaiboxning, klippkort
För alla nivåer, både fysträning och mits. För dig som inte kan träna så ofta eller inte vill binda upp dig per månad.

Cirkelfys med boxinslag

Morgonträning med frukost & Lunchträning med lunchbox
Kom igång med din träning redan idag. Träningen som tränar hela kroppen!

PT-PASS
PT pass är en bra hjälp om du vill ha en extra push i din träning, oavsett om det handlar om att finslipa teknink, tappa några extra kilon eller toppa formen, information om våra instruktörer hittar du under fliken tränare. Kontakta oss för mer information.
bodil.frick@gmail.com

 

FÖRETAG
Fördelarna med att tränna tillsammans med arbetskollegorna är många, och studier visar att antalet sjukdagar minskar drastiskt hos företag som erbjuder träning för sina anställda. Ni får inte bara en starkare, friskare och mer motiverad personal, utan även en bättre gemenskap och sammanhållning. Att träna tillsammans gör att träningen lättare blir av. Så vad väntar ni på?

Kontakta oss så får uplägg och prisföslag.
bodil.frick@gmail.com


SVENSEXA/MÖHIPPA

Mejla oss dina ideer så ger vi dig ett prisförslag.

Barnträning

Träna thaiboxning med oss - våren 2023!
Varmt välkomna till en helt ny termin i barnträning.


Kick/Thaiboxning är ett unikt och roligt sätt för barnen att aktivera sig på. Träningen innefattar kondition, balans, kontroll, smidighet, exposivitet & styrka. Vilket även innefattar respekt, gemenskap & glädje!

Vi erbjuder träning i åldrarna 6 - 12 år med grupper på nybörjarnivå och en mer avancerad nivå för dig som gått en eller ett flertal terminer hos oss.

Anmäl er redan idag för mer information om vårterminens barnträning i thaiboxning hos oss på Uppsala Kampsport & Hälsocenter.

Vi drar igång med våretrminens grupper redan i Januari.

Kungsgatan 79 i centrala Uppsala
 

Kontakta oss

Ring oss
Det går naturligtvis bra att mejla eller ringa oss.

Bodil Frick: 0720070113
Mejl: bodil.frick@gmail.com

 

Adress


Uppsala Kampsport & Hälsocenter
Kungsgatan 79
753 18 Uppsala


Vår värdegrund

Vi behandlar alla lika oavsett bakgrund, religion, kön eller hudfärg. Vi visar alltid respekt och hänsyn till varandra för att skapa en miljö där utveckling kan frodas. Vi har alltid kul på träningen men inte på någons bekostnad. Som elev så visar man även respekt för sin tränare och lyssnar.

Vi lämnar egot och våra skor utanför mattan och visar hänsyn till allt hårt arbete som utförs där. Vi delar även FN:s konvention om Mänskliga Rättigheter och Amnesty International:

"Artikel 1. Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap."

Länk till Allmän förklaring av de mänskliga rättigheterna