UKCLogga2

Det går naturligtvis bra att ringa eller maila oss.

Mail:
bodil.frick@gmail.com

Messenger:
Öppna chatt/mail

Bodil Frick
+46 720070113

Höstschema 2020

Vi öppnar upp för nybörjarintag!

Start från vecka 34
Kungsgatan 79.

Varmt välkomna!

GRUPPTRÄNING

Thaiboxning Nybörjare
Vi går igenom alla tekniker från grunden och du lär dig flera typer av slag, sparkar och knän. Thaiboxning är fantastisk konditionsträning samtidigt som du blir stark och lär dig tekniken. Vi slår på mittsar, inte på varandra. Du behöver inga förkunskaper och utrustning finns att låna. Du behöver inte vara vältränad eller ha god kondition innan, det är därför du är här!

Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna! Vi har även pass bara för tjejer, se schemat.

Thaiboxning Mellan

När du gått minst en termin och lärt dig grunderna i thaiboxning tar vi nästa steg och slipar vidare på teknikerna! Mycket kondition och styrka och mer fokus på att utveckla thaiboxningen. Handskar finns att låna om du inte har egna. Om du vill prova på sparring behöver du köpa tandskydd och benskydd. Lindor till knogar och handleder behövs för att stödja när man slår hårt.

Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna! Vi har även pass bara för tjejer, se schemat.

Thaiboxning Avancerat
För dig som tränat lite längre och är van med sparring. Prata med en instruktör om du vill vara med på passen.

Klassisk Boxning
Förbättra dina slag och träna klassisk boxning! Mycket teknikinriktade pass där du lär dig alla tekniker inom klassisk boxning. Inga sparkar eller knän men desto snabbare och hårdare slag. Ingen utrustning behövs, allt finns att låna. Alla tränar på sin egen nivå och passet är öppet för alla medlemmar.

 

PT-PASS
PT pass är en bra hjälp om du vill ha en extra push i din träning, oavsett om det handlar om att finslipa teknink, tappa några extra kilon eller toppa formen, information om våra instruktörer hittar du under fliken tränare. Kontakta oss för mer information.
bodil.frick@gmail.com

 

FÖRETAG
Fördelarna med att tränna tillsammans med arbetskollegorna är många, och studier visar att antalet sjukdagar minskar drastiskt hos företag som erbjuder träning för sina anställda. Ni får inte bara en starkare, friskare och mer motiverad personal, utan även en bättre gemenskap och sammanhållning. Att träna tillsammans gör att träningen lättare blir av. Så vad väntar ni på?

Kontakta oss så får uplägg och prisföslag.
bodil.frick@gmail.com


SVENSEXA/MÖHIPPA

Mejla oss dina ideer så ger vi dig ett prisförslag.

Kontakta oss

Det går naturligtvis bra att mejla eller ringa oss.
 

Ring oss
Det går naturligtvis bra att mejla eller ringa oss.

Bodil Frick: 072-007 01 13
 

Adress

Uppsala Kampsport & Hälsocenter
Kungsgatan 79
753 18 Uppsala

Uppsala Kampsport & Hälsocenter
(vretgränd)

Vretgränd 8 
753 22 Uppsala


Vår värdegrund

Vi behandlar alla lika oavsett bakgrund, religion, kön eller hudfärg. Vi visar alltid respekt och hänsyn till varandra för att skapa en miljö där utveckling kan frodas. Vi har alltid kul på träningen men inte på någons bekostnad. Som elev så visar man även respekt för sin tränare och lyssnar.

Vi lämnar egot och våra skor utanför mattan och visar hänsyn till allt hårt arbete som utförs där. Vi delar även FN:s konvention om Mänskliga Rättigheter och Amnesty International:

"Artikel 1. Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap."

Länk till Allmän förklaring av de mänskliga rättigheterna