UKCLogga2

Det går naturligtvis bra att ringa eller maila oss.

Mail:
bodil.frick@gmail.com


Messenger:
Öppna chatt/mail

Bodil Frick
+46 720070113

Höstschema 2020

Vi öppnar upp för nybörjarintag!

Start från vecka 39
Blandad grupp.
Ålder, från 13år och uppåt.

Måndagar kl.20.00 -21.00 och onsdagar kl.17.00-18.00.
Det går bra att testa 2 gånger gratis.

Kungsgatan 79.
Varmt välkomna!

GRUPPTRÄNING
Thaiboxning Nybörjare

Vi går igenom alla tekniker från grunden och du lär dig flera typer av slag, sparkar och knän. Thaiboxning är fantastisk konditionsträning samtidigt som du blir stark och lär dig tekniken. Vi slår på mittsar, inte på varandra. Du behöver inga förkunskaper och utrustning finns att låna. Du behöver inte vara vältränad eller ha god kondition innan, det är därför du är här!

Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna!
Vi har även pass bara för tjejer, se schemat.


Thaiboxning Mellan
När du gått minst en termin och lärt dig grunderna i thaiboxning tar vi nästa steg och slipar vidare på teknikerna! Mycket kondition och styrka och mer fokus på att utveckla thaiboxningen. Handskar finns att låna om du inte har egna. Om du vill prova på sparring behöver du köpa tandskydd och benskydd. Lindor till knogar och handleder behövs för att stödja när man slår hårt.

Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna!
Vi har även pass bara för tjejer, se schemat.


Thaiboxning Avancerat
För dig som tränat lite längre och är van med sporten.

Klassisk Boxning
Förbättra dina slag och träna klassisk boxning! Mycket teknikinriktade pass där du lär dig alla tekniker inom klassisk boxning. Inga sparkar eller knän men desto snabbare och hårdare slag. Ingen utrustning behövs, allt finns att låna. Alla tränar på sin egen nivå och passet är öppet för alla medlemmar.

Klädsel
Vanliga bekväma träningskläder, Inga skor behövs, vi tränar barfota och ta gärna med en vattenflaska.
Inga smycken, klockor eller armband.

PT-PASS
PT pass kan bokas med alla våra tränare och är en bra hjälp om du vill ha en extra push i din träning, oavsett om det handlar om att finslipa teknink, tappa några extra kilon eller toppa formen, läs mer om oss och hur du kontaktar oss under fliken tränare.

FÖRETAG
Fördelarna med träna tillsammans med arbetskollegorna är många, och studier visar att antalet sjukdagar minskar drastiskt hos företag som erbjuder träning för sina anställda. Ni får inte bara en starkare, friskare och mer motiverad personal, utan även en bättre gemenskap och sammanhållning. Att träna tillsammans gör att träningen lättare blir av. så vad väntar du på? 

Kontakta oss för uplägg och prisförslag.
bodil.frick@gmail.com


SVENSEXA/MÖHIPPA
Maila oss dina idéer så ger vi dig ett prisförslag.