top of page

Vårschema 2024

Kickboxning / Thaiboxning
Spegelsalen

Höstschema (2).jpg

Kickboxning / Thaiboxning
Stora salen

Höstschema (3).jpg

Cirkelträning Schema 2023

Cirkelträning.png

* Det går utmärkt att kombinera och variera om man en dag vill frukostträna och en dag lunchträna på ett och samma klippkort. Tider kan anpassas enligt önskemål 

Förklaring av passtyperna

Thaiboxning Nybörjare
Vi går igenom alla tekniker från grunden och du lär dig flera typer av slag, sparkar och knän. Thaiboxning är fantastisk konditionsträning samtidigt som du blir stark och lär dig tekniken. Vi slår på mittsar, inte på varandra. Du behöver inga förkunskaper och utrustning finns att låna. Du behöver inte vara vältränad eller ha god kondition innan, det är därför du är här!
Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna! Vi har även pass bara för tjejer, se schemat.

Thaiboxning Mellan
När du gått minst en termin och lärt dig grunderna i thaiboxning tar vi nästa steg och slipar vidare på teknikerna! Mycket kondition och styrka och mer fokus på att utveckla thaiboxningen. Handskar finns att låna om du inte har egna. Om du vill prova på sparring behöver du köpa tandskydd och benskydd. Lindor till knogar och handleder behövs för att stödja när man slår hårt.

Thaiboxning Mellan/AVC
När du har gått ett par terminer tar vi yttligare ett steg i utvecklingen. Då ska du införskaffa all utsrustning som krävs för sparring. I denna grupp börjar vi ta in fightingövningar och mer avancerad mittsträning.

Thaiboxning Avancerat
För dig som tränat lite längre och är van vid sparring. Prata med en instruktör om du vill vara med på passen.

Våra Tränare

bottom of page