top of page
_EMT2172.jpg

Kick/Thaiboxning

_EMT2132.jpg

Här bygger vi starka människor.

Här formar vi inte bara fysiska krigare - vi skapar mentala mästare. På Uppsala Kampsport och Hälsocenter går resan bortom ringen. Vi stärker ditt sinne, skärper ditt fokus och hjälper dig att bli en bättre version av dig själv. Vi tränar dig i konsten att stå emot, kämpa tillbaka och ständigt sträva efter att utvecklas. Här bygger vi starka människor - redo att möta livets utmaningar med en fighters viljestyrka. Gå med oss och upptäck kraften inom dig.

Vi hyllar likhet och respekt, två värden som genomsyrar allt vi gör. Vi ser bortom bakgrund, religion, kön och etnicitet, och välkomnar alla till vår gemenskap där utveckling och respekt går hand i hand.

Träning är en tid av glädje, men aldrig på någon annans bekostnad. Att vara en del av oss innebär att lyssna, lära och visa respekt - både mot din tränare och dina kamrater.

Egot stannar vid dörren när vi kliver på mattan, redo att värdera det hårda arbete som äger rum där. Vi står stolt i samklang med FN:s konvention om Mänskliga Rättigheter:

"Artikel 1. Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De är utrustade med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap."

För att läsa mer, besök Allmänna förklaringen här.

_EMT2351.jpg
* Försäkring + Medlemsavgift tillkommer på 400 kr / år. Swish till 1236516009

 • 12 Månader

  499kr
  Varje månad
  Gruppass i Thaiboxning
  Giltigt i 12 månader
  • Försäkring + Medlemsavgift: 400kr/år
  • Swish till 1236516009
 • 6 Månader

  549kr
  Varje månad
  Gruppass i Thaiboxning
  Giltigt i 6 månader
  • Försäkring + Medlemsavgift: 400kr/year
  • Swish till 1236516009
bottom of page