UKCLogga2

vårterminen startar 7e januari
Kungsgatan 79

Thaiboxning Nybörjare
Vi går igenom alla tekniker från grunden och du lär dig flera typer av slag, sparkar och knän. Thaiboxning är fantastisk konditionsträning samtidigt som du blir stark och lär dig tekniken. Vi slår på mittsar, inte på varandra. Du behöver inga förkunskaper och utrustning finns att låna. Du behöver inte vara vältränad eller ha god kondition innan, det är därför du är här!

Blandade pass för både killar och tjejer där alla är välkomna! Vi har även pass bara för tjejer, se schemat. 

Thaiboxning Mellan
När du gått minst en termin och lärt dig grunderna i thaiboxning tar vi nästa steg och slipar vidare på teknikerna! Mycket kondition och styrka och mer fokus på att utveckla thaiboxningen. Handskar finns att låna om du inte har egna. Om du vill prova på sparring behöver du köpa tandskydd och benskydd. Lindor till knogar och handleder behövs för att stödja när man slår hårt. 

Klassisk Boxning
Förbättra dina slag och träna klassisk boxning! Mycket teknikinriktade pass där du lär dig alla tekniker inom klassisk boxning. Inga sparkar eller knän men desto snabbare och hårdare slag. Ingen utrustning behövs, allt finns att låna. Alla tränar på sin egen nivå och passet är öppet för alla medlemmar. 

Thaiboxning Avancerat
För dig som tränat lite längre och är van med sparring. Prata med Malick eller Bodil om du vill vara med på passen. 

Sparring
Fredagssparringen är öppen för avancerade gruppen och mellangruppen. Tandskydd och benskydd behövs! Prata med Malick eller Bodil om du vill vara med på passen.

Klädsel
Vanliga bekväma träningskläder, shorts eller långa byxor väljer du själv. Inga skor behövs, vi tränar barfota.